En boganbefaling #1 – En djævel i den lyse nat

-Indeholder reklame –

Som noget nyt, vil jeg hver mandag, det næste stykke tid, komme med en boganbefaling. Alle bøgerne kan høres på mofibos app.

Som mange måske ved, så er jeg total true crime fan og har altid været det.. Så hvis du elsker True Crime genren lige som jeg, så skal du helt klart læse denne bog. Bogen er også blevet anbefalet i Podcastserien “Mørkeland” (Wups, der var lige en anbefaling mere).

Bogen hedder “En djævel i den lyse nat – hvem myrdede Stine Geisler”.

Den omhandler drabet på gymnasieeleven Stine Geisler som en sommernat i København i 1990 bliver dræbt i forbindelse med, at der var karneval i byen. Stine bliver fundet i en kælder, hvor hun er blevet bundet, mishandlet og kvalt. Men hvem har begået mordet?

I bogen gennnemgår forfatteren minutiøst det uopklarede mord baseret på vidner og politiets efterforskning. Forfatteren har interviewet flere nøglepersoner fra offerets familie, vennekreds, samt inddraget sagens efterforskere og mistænkte, alene med det formål, at finde sandheden om mordet på Stine. Denne historie er derfor en sand historie, hvilket ikke gør den mindre spændende.

Ud over at bogen kommer ind på forskellige aspekter af selve mordet, så følger man også tiden efter mordet på Stine. Faktisk helt op til år 2018. Her fås der indblik i, hvilken betydning mordet på Stine også har haft for bl.a. familie, venner og forhenværende mistænkte. Et mord, går nemlig ikke kun ud over de nærmeste pårørende, men et mord kan også forfølge de forhenværende mistænkte i mange år og have betydning for deres liv.

Så hvis du elsker true crime genren, så er denne bog helt sikkert noget for dig. Jeg havde svært ved at slippe den, da jeg først havde trykket play.

Bogen findes på mofibo, både i bogform og lydbog.

Vil du også have muligheden for at læse bogen? Så er du så heldig, at jeg, via dette link, kan give dig hele 30 dages gratis adgang til mofibo med rabatkoden: SEPBORN. Dette gælder dog kun nyoprettelser.

2 kommentarer til “En boganbefaling #1 – En djævel i den lyse nat”

  1. Pingback: En boganbefaling #4 - Liv og Død - en retsmediciner ser alt - SEPTEMBERBORN

  2. Pingback: En boganbefaling #6 - Judas, en familietragedie - SEPTEMBERBORN

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen