En boganbefaling #6 – Judas, en familietragedie

Så er jeg kommet igennem endnu en lydbog. Denne gang er jeg virkelig solgt. Nok fordi at jeg ikke havde de store forventninger til bogen. Men jeg må altså anbefale denne til andre “True Crime” fans.

Bogen hedder Judas – en familietragedie. Den er skrevet af Astrid Holleeder, som egentlig slet ikke er uddannet inden for litteratur, men egentlig er forsvarsadvokat. Og hvorfor skriver hun så denne bog? Jo, fordi hendes bror er kriminel og morder – der er bare ikke lykkedes nogen at dømme ham for de mord. Han er nemlig klog og udspekuleret. Han er derfor en kendt gangster og soler sig i berømmelse. Hans søster, Astrid Holleeder, kender den iskolde sandhed om ham og frygter for sit liv.

Astrid frygter for sit eget liv. Både at nogle som har set sig sure på broderen, vil slå hende ihjel pga. deres tætte bånd. Men Astrid har et eneste formål med den tætte relation – at bevise at han er morder. Dette med sit eget liv som indsats. Andre der har gået til politiet med sin viden omkring broderen er alle blevet likvideret. Så Astrid er bange for, at hendes kontakt til politiet vil blive lægget, for så er hun død.

Den eneste måde, hvorpå hun kan knalde sin bror for de gerninger han har gjort, er ved at have aflytningsudstyr på sig. Dette er ikke helt ufarligt, da det ikke er unormalt, at broderen kropsvisitere hende når de ses.

Judas er en røstende beretning om en barndom fyldt med vold og overgreb. Først fra en alkoholiseret far og dernæst fra broderen, som i over tredive år holdt familien i et mafialignende jerngreb.

Det hele er barsk virkelighed. Det er sandhed. Det hele foregår i virkeligheden. Det er skræmmende. Og bogen lever SÅ meget op til sin titel “Judas – en familietragedie”

Andre boganbefalinger

Jeg har selvfølgelig også lavet andre boganbefalinger og de kan læses her:

En boganbefaling #1 – En djævel i den lyse nat

En boganbefaling #2 – Sigurd fortæller Danmarkshistorie

En boganbefaling #3 – Ser du månen, Daniel

En boganbefaling #4 – Liv og Død – en retsmediciner ser alt

En boganbefaling #5 – Den, der lever stille

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen